Molimo pričekajte
Šifra: R0400

CALDWELL plastični naslon za pušku Steady Rest NXT

46,45 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.

Podijeli na društvenim mrežama

CALDWELL plastični naslon za pušku Steady Rest NXT

Steady Rest NXT daje vam stabilnu platformu podesivu po visini za nišan u puškama, pištoljima i sačmaricama. Trodijelni dizajn omogućuje strijelcu korištenje ostatka u jednodijelnim ili dvodijelnim konfiguracijama, dopuštajući mu prilagodbu bilo kojoj duljini dugog pištolja, kao i pištolja.

Prednja i stražnja potpora imaju materijal koji se ne oštećuje i koji je nježan za završnu obradu vašeg vatrenog oružja, ali je dovoljno čvrst da pruži stabilnu površinu za pucanje. Ukupna duljina odmora je 670 mm. Kolijevka se može vertikalno podesiti sa 8 cm. Sam prednji oslonac također služi kao naslon za pištolj. Jastučić od neoprena pruža čvrstu, mekanu podlogu za vaš omiljeni pištolj ili revolver.

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 10 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru, a plaća se avansno.

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti.

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,50 EUR s PDV-om.