Molimo pričekajte

Civilno strelište

Otvoreno civilno strelište

Smješteno u mjestu Ritošin Brig kod Vižinade

Stelište u mirnom ambijentu

U skladu s prirodom i smješteno u idiličnom ambijentu Ritošinog Briga, naše moderno strelište pruža izuzetno mjesto za odmor i rekreaciju. Posebno smo posvećeni pružanju sigurne i profesionalne atmosfere za sve ljubitelje streličarstva. Bilo da je riječ o iskusnim strijelcima ili početnicima, svatko može pronaći zadovoljstvo u preciznom gađanju nepomičnih ciljeva, uz mogućnost podešavanja i kalibracije vlastitih optičkih nišana i vatrenog oružja. Naš stručni tim posvećen je osiguravanju da svi aspekti korištenja strelišta budu u skladu s najstrožim sigurnosnim standardima.

Za opuštanje i adrenalin

Opremljeni smo najnovijim digitalnim metama koje su smještene na udaljenostima od 50 i 100 metara, omogućavajući precizno i izazovno gađanje. Također, naši postavci uključuju mete na bližim udaljenostima od 10, 15 i 25 metara, pružajući raznovrsnost i prilagodljivost svim razinama vještina. Posjetite nas i doživite jedinstvenu kombinaciju opuštanja, adrenalina i profesionalizma u srcu prirode.

Cjenik usluga

Najam streljačke staze

  • Ako se nekome upucava ciljnik, svaki dodatni komad oružja naplaćuje se 15,00 €/kom
  • Ako upucavanje vrši druga osoba na istoj stazi, doplaćuje se dodatnih 15,00 €/sat
15,00 €/sat 

(za jednu osobu)

Godišnji najam staze za jednu osobu

Korisnicima civilnog strelišta nudimo mogućnost plaćanja godišnjeg pristupa civilnom strelištu s ograničenjem korištenja jedne staze po korisniku. Cijena vrijedi za kalendarsku godinu od 1.1. do 31.12. neovisno o datumu uplate najma za cijelu godinu.

450,00 €/god

Najam civilnog strelišta (5 staza)

Civilno strelište može biti zakupljeno u cijelosti po povlaštenoj cijeni, a koristiti se može najviše 5 streljačkih staza na raznim duljinama postavljanja meta 10/15/25/50/100m.

60,00 €/sat

(povlaštena cijena)

Upucavanje optičkog ciljnika

Vršimo upucavanje crvenih točki, optičkih ciljnika, noćnih ciljnika, clip-on uređaja i termalnih uređaja vašim streljivom ili streljivom iz naše ponude na duljinama od 10/15/25/50/100m.

30,00 €/kom

Montaža i upucavanje optičkog ciljnika

Vršimo montažu šina, baza, prstenova, pločica crvenih točki, optičkih ciljnika, noćnih ciljnika, clip-on uređaja i termalnih uređaja s upucavanjem vašim streljivom ili streljivom iz naše ponude na duljinama od 10/15/25/50/100m.

60,00 €/kom

Testiranje malokalibarskog streljiva

Vršimo testiranje vašeg postojećeg ili novog oružja kalibra .22LR metodom stezanja u škripac na duljinama 50 i 100m. Testiranje vršimo vašim ili našim streljivom, na stanju imamo različite proizvodne serije streljiva za takve namjene. Najam streljačke staze naplaćuje se odvojeno po redovnoj cijeni.

20,00 €/sat

Stručna obuka na streljani

Zainteresirani korisnici civilnog strelišta mogu zatražiti stručnu obuku u rukovanju kratkim vatrenim oružjem, pomoć osobnog trenera sportskog streljaštva radi ostvarivanja osobnih ciljeva, obuku rukovanja dugim vatrenim oružjem za potrebe lova i ostalu pomoć, a vezano za oružje i opremu.

20,00 €/sat

Uvoz / izvoz oružja i streljiva

Za sve posjednike odobrenja za nabavu oružja vršimo prijenos iz članice EU, uvoz/izvoz oružja iz/u treću zemlju. U dogovoru sa zainteresiranim strankama pripremamo potrebnu dokumentaciju i rješenja radi obavljanja uvoza ili izvoza. Cijena prijevoza obračunava se odvojeno ovisno o udaljenosti odredišta. Oružje ne šaljemo poštom, već cestovnim i avio prijevozom.

250,00 €/kom

U sve cijene uračunat je PDV. Plaćanje: gotovina, virman i kartice.

Šteta prouzročena nestručnim rukovanjem vatrenim oružjem naplatit će se prema posebnom cjeniku.

Radno vrijeme

Zimsko radno vrijeme

1.10. do 31.5. utorak – subota: 11 – 19h
Nedjelja i ponedjeljak: zatvoreno

 

Ljetno radno vrijeme

1.6. do 30.9. utorak – subota: 12 – 20h
Nedjelja i ponedjeljak: zatvoreno


Lokacija

Krušari 30, Ritošin Brig
52447 Vižinada

GPS: 45.29846, 13.76446