Molimo pričekajte

O nama

Ritoša Target d.o.o.

Ritoša Target d.o.o. započelo je svoje poslovanje 2018. godine, s djelatnostima rada sportskih objekata i trgovina oružjem i streljivom, a osnivač je Đani Ritoša. Cijeli ovaj projekt je pokrenut kako bi se ispunila dugogodišnja želja osnivača da na području Istre postoji mjesto za profesionalno i rekreativno bavljenje streljaštvom.

Okruženo prirodom, otvoreno civilno strelište nalazi se u naselju Ritošin Brig, te svojim korisnicima želi omogućiti da se na profesionalan i siguran način oslobode stresa i da se zabave uz gađanje nepokretnih meta, te da provedu upucavanje svojih optika i vatrenog oružja. Profesionalno osoblje osigurat će da se cijeli proces odvija prema propisima te da se odvija u sigurnom okruženju.
Strelište je opremljeno metama koje se nalaze na 10, 15, 25, 50 i 100 metara.

Ritoša Target d.o.o. ima specijaliziranu maloprodajnu poslovnicu koja se nalazi u sklopu civilnog strelišta kao i web trgovinu. Distributer je renomiranih svjetskih proizvođača i brendova streljačke odjeće, obuće i opreme kao što su: Beretta, Kahles, Sabatti, Walther, Pardini, Anschutz, Gehmann, Sauer, Morini, Gruning+Elmiger, Ahg, H&N, Eley, SK, Lapua, Norma, RWS, JSB, Corami, Meyton, Sius Ascor, Feinwerkbau, Magtech, Fiocchi, Daniel Defense, Nightforce, Henke, Caldwell, Sightmark, UTG, Vihtavuori, RS, Wano, Gamo, Bore Tech, Peltor, Sordin, Brichwood, Peterson, Starline, Sierra, Speer, Qiang Yuan, Dillon, DimaRS, Forster, Redding, Hammerli, Lee, Lpa, Mec, Krueger, Dolphin, RCBS, Hornady, Wilson, Sauer, Seb, Steyr sport i mnogi drugi.

Nadamo se da strijelcima i klubovima, rekreativcima i svim osobama koje vole sportsko streljaštvo možemo osigurati primjerenu vrhunsku opremu po prihvatljivim cijenama.


ZASTUPAMOVELEPRODAJNI PARTNERI