Molimo pričekajte
Šifra: R0527

CALDWELL naslon za pušku deadshot - punjeni

61,05 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.

Oznake: CALDWELL, Deadshot
Podijeli na društvenim mrežama

CALDWELL naslon za pušku deadshot - punjeni

Svaki lovac i strijelac traži svestran i stabilan sustav gađanja koji se može postaviti gotovo bilo gdje i u bilo koje vrijeme.
Bez obzira imate li minute ili sekunde za postavljanje, DeadShot torbe za pucanje su odgovor. Ove jeftine i funkcionalne torbe nastavljaju postavljati industrijski standard za kvalitetne i funkcionalne torbe za pucanje. Izrađen od izdržljivog, vodootpornog poliestera 600 Denier. Značajka brzog povezivanja olakšava transport torbe. Isporučuje puna.

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 10 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru, a plaća se avansno.

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti.

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,50 EUR s PDV-om.