Molimo pričekajte
Šifra: R0402

CALDWELL Pistolero - plastični naslon za pištolj

46,45 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.

Oznake: CALDWELL, Pistolero
Podijeli na društvenim mrežama

CALDWELL Pistolero - plastični naslon za pištolj

Caldwell Pistolero je idealan za pucanje iz pištolja. Kombinacijom 13 cm vodoravno podesivog nosača za ruke sa 7 cm okomito podesivog nosača cijevi, ovaj oslonac odgovara gotovo svakoj veličini pištolja. Prednja i stražnja potpora imaju materijal koji ne oštećuje vaše oružje, ali je dovoljno čvrst da osigura stabilnu površinu za pucanje. Osim toga, robusna konstrukcija ovog oslonca praktički je nepropusna za elemente.

Ova kombinacija svestranosti, stabilnosti i izdržljivosti čini Pistolero broj jedan u naslonima za pištolje. Dimenzije: 40,6 x 13,7 x 21,3 cm

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 10 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru, a plaća se avansno.

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti.

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,50 EUR s PDV-om.