Molimo pričekajte
Šifra: R0401

Aktivni antifoni CALDWELL E-MAX PRO AQUA

58,40 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.

Podijeli na društvenim mrežama

Aktivni antifoni CALDWELL E-MAX PRO AQUA

Caldwell E-Max Pro Aqua antifoni za uši smanjit će zvuk za 23 dB. Mekani jastučići za uši pružit će veliku udobnost, a ravan dizajn osigurava da čašice neće ometati kada držite pušku na ramenu. Sklopivog dizajna, ovi antifoni su kompaktni za ponijeti sa sobom.

Budući da antifoni za uši Caldwell E-Max Pro Aqua imaju stereo audio ulaz, moguće je slušati visokokvalitetni stereo zvuk s mobilnih uređaja. Dva mikrofona osiguravaju da ćete primiti usmjeren zvuk svoje okoline. Gumbi jednostavni za korištenje omogućuju vam kontrolu glasnoće.

Zgodna indikatorska lampica za uključivanje/isključivanje obavještava vas da li su antifoni za uši Caldwell E-Max Pro Aqua uključein, a uz to vas također obavještava je li baterija još uvijek napajana. Štitnik za uši može raditi na punjivu litij-ionsku bateriju (nije uključena) ili na tri AAA baterije. Kada se kontrole ne dodiruju četiri sata, štitnik za sluh će se automatski isključiti.

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 10 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru, a plaća se avansno.

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti.

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,50 EUR s PDV-om.